Dr. med. Skender Munishi (Uni-Prishtina)
Facharzt für Psychiatrie und Psychotherapie

Praktikë psikiatrike dhe psikoterapeutike

Dr. med. Skender Munishi - Specialist në Psikiatri dhe Psikoterapi

“Mos lejo kurrë, që ai që ju  me parë keni takuar, pas takimit të mos ndjehet me mirë  dhe me i lumtur”

Gonxha Bojaxhiu –Nëna Tereza(1910-1997)

Pacientë të nderuar,

Mirë se vini në ordinancën time psikiatrike dhe psikoterapike në Schleißheimerstrasse në Mynih të Gjermanisë.

E dijë apo e kam parasysh se vendimi për me shkua tek psikiatri është një akt që shoqërohet me frikë dhe shqetësime.Për këtë arsye ndjehem shumë i obliguar që të krijojë një atmosferë që e arsyeton  besimin tuaj meje  dhe të ndjeheni tërë kohën mirë.Identifikimi me kohë i një problemi apo sëmundje, diagnostikimi, dhe mjekimi janë hapa vendimtar për pengimin e keqësimit  apo të përmirësimit të një problemi apo sëmundje  psiçik.

Unë dua që, tek të gjitha problemet ose sëmundjet mendore apo shpirtërore , të jem fanar, përcjellës dhe këshilltar  i Juaj për të gjitha problemet Tuaja  që rezultojnë nga sëmundja e Juaj në rrafshin mjekësorë, psikoterapisë dhe social.

“Nuk është e mjaftueshme vëtem të dini, dijen duhet ta aplikoni;   nuk është e mjaftueshme të duani diçka, ju duhet të veproni ”

Johann Wolfgang von Goethe(1749-1832)